Ett sista inlägg

Publicerat i:
När jag kommit fram till Istanbul och nedtecknat de sista dagarnas resa kände jag mig färdig. Motivationen att blogga vidare i Istanbul var lägre än noll. Från Istanbul flög jag till Australien via Abu Dahbi. 

Just nu är jag i Brisbane och skriver det sista inlägget på bloggen. Cykeln är monterad efter att ha fraktats över halva värden, strumporna är nytvättade och min nacke är redan röd efter att ha sprungit runt på stan och inhandlat både karta och ett nytt multiverktyg till cykeln. Det gamla blev beslagtaget på flygplatsen.

Jag kommer nu cykla längs kusten medurs. Jag ska försöka skaffa jobb, lära mig surfa och om jag orkar cykla runt hela landet ska jag dyka på barriärrevet.

Jag har just nu ingen ork att fortsätta blogga, jag vill inte känna något krav att jaga vägguttag eller skriva inlägg . Kanske uppdaterar jag facebook med både bilder och text. Kanske återupptar jag bloggen men just nu är jag inte motiverad till att blogga.

Innan jag lämnade Sverige rakade jag av allt hår. Nu börjar jag en ny resa och imorgon rakar jag av håret igen.

Här vinkar jag adjö i det (kanske) sista inlägget här på bloggen. Tack för dessa två månaderna och hoppas ni uppskattat läsningen. 
Notera cykelsmutsen på handen, svettet i håret och de röda kinderna.

Om jag hade gjort något annorlunda om jag gjort samma resa genom Europa igen?

Jag hade inte tagit med mig mer än ett par långbyxor och ingen jacka utöver regnjackan. Jag hade ätit mer kall mat och mindre lagad. Mer ost, salami, bröd, frukt och annat gott. Det jag saknat mest är resesällskap. Jag hade tagit det lugnare vissa sträckor för att hinna njuta, men det är också svårt att njuta i ett regnigt Österrike. Jag får passa på att njuta och ta siesta här i sköna Australien.

Tack mina sponsorer:

Elin Eneroth
Jesper Carlén 
Mikael Ärlig
Rebecca Lindahl
Amanda Persson
Johanna Bengtsson
Stina Holmkvist
Sophie Apell

Stjärnsponsorer

Herr och fru Mannfors


Ciao!
Visa fler inlägg